Haarstudio Charisma

Extensions

Extensions worden niet enkel gebruikt om te verlengen, maar ook om jouw haar wat meer volume te geven. De prijs wordt bepaald naargelang de hoeveelheid en de lengte. De kleur kiezen we samen aan de hand van kleurstalen.

Altijd welkom voor een adviesgesprek, dit is gratis. Dit kan je telefonisch of via e mail boeken.

Haarstudio Charisma werkt met producten van Great Lengths.

Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. David Gold, de stichter van Great Lengths had zich tot doel gesteld de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne en delicate haren. Tijdens hun research en labo -onderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths er zich op geconcentreerd om de zwakke punten, bij bestaande haarverlengingstechnieken, uit te filteren en te vervangen door de meest optimale voorhanden zijnde oplossing. Op deze manier kunnen wij er ons op verheugen een bijna niet meer te verbeteren systeem te hebben ontwikkeld.

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting. Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.